Інгредієнти:
4 яйця.
200 г цукру
200 мл молока
100 г розтопленого вершкового масла.
200 г пшеничного борошна
1 чайна ложка розпушувача
Цедра 1 лимона (за бажанням для посилення смаку)
Цукрова пудра та кокосова стружка для посипання
Інструкції:
Збийте яйця та цукор у великій мисці до пишної маси.
Додайте розтоплене масло та молоко і добре перемішайте.
Поступово додавайте просіяне борошно та розпушувач, обережно перемішуючи, щоб уникнути грудочок.
Випікання:
Вилийте тісто у форму для випікання, вистелену пергаментним папером.
Випікайте в розігрітій духовці за температури 180°C (350°F) приблизно 15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
Посипте тісто:
Після випікання посипте корж цукровою пудрою та кокосовою стружкою.
Наріжте на невеликі квадратики та подавайте!
Хто б не полюбив цей смачний корж?!