Оладки «Шістсот» — 20 років шукала цей рецепт з Садочку. Пухкі і не падають

За моїм рецептом ці оладки виходять пишними і дуже смачними!

Навіть охолоджені вони тримають форму і залишаються пишними та м’якими!

Інгредієнти:

  • Кефір теплий – 500 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Борошно – 400-500 г
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Олія для смаження

Приготування:

В миску вливаю теплий кефір. Додаю яйце кімнатної температури та всипаю сіль, перемішую. Додаю цукор, але не більше, оладки не будуть такими пишними, тому дотримуйтеся рецепта. В декілька етапів просіюю через сито борошно і перемішую. Далі 1 ложку борошна, змішую з содою і додаю в тісто. Перемішую і тісто готове.

Тісто більше не перемішую. Розігріваю сковорідку з більшою кількістю олії. Викладаю ложкою тісто, формую оладки. Накриваю кришкою, обсмажую з обох боків до рум’яної скоринки. Викладаю на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *