Млинці «Преміум» — Улюблений рецепт чоловіка і дітей. Готую тільки такі

Маю для вас чудовий рецепт млинців!

Тоненькі, гнучкі, не рвуться, не прилипають до сковорідки!

Готую млинці тільки за цим улюбленим рецептом!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 3 яйця
  • дрібка солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 0,5 л. молока
  • 170 г борошна
  • 50 мл. олії

Начинка:

  • 700 г кисломолочного сиру
  • 1 яйце
  • цукор за смаком
  • ванільний цукор за бажанням
  • 60 г розтопленого масла (для змащування)

Приготування:

Тісто:

Розбиваю у глибоку миску яйця, додаю сіль та цукор, збиваю міксером до легкої піни. Тепер вливаю 1/3 молока та просіюю через сито борошно. Міксером перемішую до однорідності. Вливаю олію та ще усе молока і перемішую вінчиком. Тісто залишаю відпочити при кімнатній температурі, прямо на столі на 30 хвилин.

Потім змащую олією сковорідку перед першим млинцем і обсмажую млинці з обох боків до золотистості класичним способом. Млинці охолоджую і потім розрізаю навпіл.

Начинка:

У миску до кисломолочного сиру розбиваю яйце, додаю цукор, ванільний цукор, перемішую.

Беру половинки млинців, викладаю начинку на краї млинця, закручую. Перекладаю скручені млинці у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Тепер кожен шар млинців змащую розтопленим вершковим маслом.

Форму для запікання прикриваю папером для випічки, змоченим у воді. Можна взяти фольгою. Відправляю у розігріту духовку до 170 градусів, випікаю млинці 25 хвилини. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *