Маю для вас чудовий рецепт млинців!
Тоненькі, гнучкі, не рвуться, не прилипають до сковорідки!
Готую млинці тільки за цим улюбленим рецептом!
Інгредієнти:
Тісто:
- 3 яйця
- дрібка солі
- 2 ст. л. цукру
- 0,5 л. молока
- 170 г борошна
- 50 мл. олії
Начинка:
- 700 г кисломолочного сиру
- 1 яйце
- цукор за смаком
- ванільний цукор за бажанням
- 60 г розтопленого масла (для змащування)
Приготування:
Тісто:
Розбиваю у глибоку миску яйця, додаю сіль та цукор, збиваю міксером до легкої піни. Тепер вливаю 1/3 молока та просіюю через сито борошно. Міксером перемішую до однорідності. Вливаю олію та ще усе молока і перемішую вінчиком. Тісто залишаю відпочити при кімнатній температурі, прямо на столі на 30 хвилин.
Потім змащую олією сковорідку перед першим млинцем і обсмажую млинці з обох боків до золотистості класичним способом. Млинці охолоджую і потім розрізаю навпіл.

Начинка:
У миску до кисломолочного сиру розбиваю яйце, додаю цукор, ванільний цукор, перемішую.
Беру половинки млинців, викладаю начинку на краї млинця, закручую. Перекладаю скручені млинці у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Тепер кожен шар млинців змащую розтопленим вершковим маслом.

Форму для запікання прикриваю папером для випічки, змоченим у воді. Можна взяти фольгою. Відправляю у розігріту духовку до 170 градусів, випікаю млинці 25 хвилини. Смачного!
