Тепер знаю, як скупники волоських горіхів чистять їх від шкаралупи, щоб горіх залишався цілим

Днями побував на продуктовій базі. Там я побачив добре очищений волоський горіх.

Мені завжди було цікаво, як виходить чистити цей горіх так, щоб він не кришився і залишався цілим. 

І на цій базі я дізнався про те, що хотів. Мені показали, як можна отримати цілий горіх у домашніх

умовах. А тепер я хочу поділитись цим знанням з вами. 

Насамперед потрібно взяти якусь ємність і скласти в неї горіхи. 

Після цього залити водою. 

Закрити кришкою, щоб горіхи повністю занурилися у воду. Залишити їх так на 60 хвилин. 

Після цього потрібна буде пляшка від шампанського або інша міцна пляшка з товстим горлом. 

Далі необхідно покласти горіх на пляшку таким чином, як показано на фотографії нижче, тобто

вертикально. 

Горіх потрібно притримувати однією рукою, а в другу взяти молоток і обережно бити ним горіх, розбиваючи верхню шкаралупу. 

Шкаралупа розколюється. 

Після цього приберіть акуратно шкаралупу. Оскільки горіх трохи вологий, він не кришиться, а залишається цілим. 

Тепер потрібно дістати перегородки з горіха. 

Горіх після такої розколки залишається цілим, вродливим і не роздробленим.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *