Перемішайте гарбуз із манкою. Шматок буквально тане у роті.

Ці вегетаріанські котлети порадують навіть тих, хто не думає обід без м’яса!

З гарбуза вони виходять соковитими,

ароматними і готуються дуже швидко.

Гарбуз відомий своїми поживними властивостями і є чудовою основою для овочевих котлет. Додавши трохи прянощів, можна досягти дивовижного смаку, який оцінить кожен гурман!

Для початку очистіть гарбуз від насіння та шкірки, а потім пропустіть м’якоть через м’ясорубку.

Також подрібніть у м’ясорубці цибулю.

Посоліть і поперчіть фарш, додайте манку для в’язкості.

Для густоти вмішайте трохи борошна до однорідності.

Маса, що вийшла, може здатися вам досить щільною, але саме з такого фаршу виходять ідеальні котлети.

Для панірування можете використовувати борошно, так і манку.

Сформуйте котлети вручну та обваляйте кожну в панірувальній суміші з усіх боків.

Розігрійте сковороду з олією і обсмажуйте котлети до золотистої скоринки на повільному вогні.

Вони швидко покриються красивою скоринкою, зберігаючи всередині ніжність та сік.

Як тільки котлети зарум’яняться з одного боку, акуратно переверніть їх на інший.

Подавайте готові котлети гарячими, вони стануть чудовим доповненням до будь-якого гарніру.

Упевнена, цей рецепт виявиться вам відкриттям, і ви із задоволенням включите ці котлети в свій раціон. Приємного апетиту та успішних кулінарних експериментів!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *