Просто натерла ковбасу — Боже, я нічого смачнішого не їла! Чому я раніше не знала цей рецепт?

Якби ж я тільки знала цей рецепт раніше!

Усі були вражені, коли його спробували!

 Це простий і смачний рецепт, який ідеально підходить як для сніданку, так і для перекусу!

Інгредієнти:

  • 100 г салямі
  • 50 г сиру твердого
  • 1 яйце
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 220 мл кефіру
  • 200 г борошна
  • зелена цибуля
  • 1/2 ч. л. соди
  • олія для обсмажування

Приготування:

У мисці змішую яйце, сіль, цукор. Додаю кефір, перемішую. Просіюю борошно, замішую до однорідності.  Салямі та сир натираю на терці, змішую з тістом. Також додаю подрібнену зелену цибулю та соду, перемішую. 

Розігріваю олію в сковорідці, викладаю масу ложкою і обсмажую до золотистості з обох сторін.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *