Інгредієнти
1 яйце
1/2 склянки молока
1/2 склянки пшеничного борошна
1 столова ложка оливкової олії
1/2 тертої моркви
1/2 тертого кабачка
Сіль та чорний перець за смаком
1 чайна ложка розпушувача (за бажанням, щоб страва була пишною)
Спосіб приготування
У мисці збийте вінчиком яйце, молоко, борошно та оливкову олію до однорідної маси.
Додайте натерті овочі та приправте сіллю та перцем.
Якщо ви хочете більш пухке тісто, додайте дріжджі та обережно перемішайте.
Розігрійте антипригарну сковороду та змастіть її невеликою кількістю оливкової олії.
Викладайте тісто невеликими порціями, злегка розподіляючи його. Готуйте на слабкому вогні, доки одна сторона не стане золотисто-коричневою.
Переверніть і дайте іншій стороні підрум’янитися.
Вийміть зі сковороди та подавайте теплими, без сиру або з сиром чи подрібненою куркою.
Ці млинці пухкі та насичені текстурою. Для унікальної родзинки додайте зелень або тертий сир перед випіканням.