Є яблука і 30 хвилин? Цілу Осінь готую— ідеально до чаю: дешево, смачно і швидко. Все як ви любите

Обожнюю готувати цей смачний бісквітний яблучний рулет!

Це дешево, смачно і швидко, переконайтесь самі!

Всі його люблять!

Інгредієнти:

  • Яблука – 6 шт.
  • Лимонний сік + кориця
  • Яйця – 5 шт.
  • Ванільна цукор – 1 п.
  • Щіпка солі
  • Цукор – 125 г
  • Борошно – 125 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Беру яблука – зовсім не обов’язково одного сорту. Яблука ретельно чищу від шкірки та натираю на великій тертці. Щоб начинка не потемніла й мала приємний аромат, додаю кілька крапель лимонного соку та щіпку кориці. Добре перемішую – і начинка готова. Стандартне деко застеляю пергаментом, викладаю яблучну масу й рівненько розподіляю прямокутним пластом. Відставляю на хвильку вбік.

У глибоку миску розбиваю яйця. Додаю пакетик ванільного цукру та щіпку солі. Починаю збивати міксером на низьких обертах, поступово збільшую швидкість. Цукор всипаю в 2–3 прийоми, не весь одразу. Збиваю, поки маса не стане пишною, світлою та не збільшиться в об’ємі. Потім додаю просіяного борошна й розпушувач. На маленькій швидкості міксера акуратно перемішую, щоб не було грудочок – довго вже не збиваю.

Готове тісто обережно виливаю поверх яблук, рівномірно розподіляю лопаткою. Слідкую, щоб і в центрі, і з країв шар був однаковий – так рулет пропечеться рівномірно.

Ставлю в духовку, розігріту до 180 °C, на 25–30 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку: у мене рулет готовий за 25 хвилин – рум’яний, пружний, аромат на всю кухню.

Гарячий корж обережно перекладаю на другий аркуш пергаменту яблучною начинкою догори та швидко скручую в щільний рулет. Даю рулету повністю охолонути.

Після охолодження посипаю зверху цукровою пудрою. Подивіться на розріз – пишний, м’який бісквіт і соковита яблучна начинка, легка кислинка яблук чудово поєднується з солодким тістом. Готується дуже просто, усі продукти – звичайні та доступні. Я б навіть сказала – бюджетний десерт, а виглядає та смакує на всі сто!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *