Приготую за улюбленим рецептом божественну скумбрію у духовці! Можна її одразу проковтнути, так смачно! Готую частіше, ніж будь-яку іншу рибу!
Інгредієнти:
- Скумбрія – 2 шт.
- Сметана – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль, чорний перець
- Корінь хрону – за смаком
- Цибуля – 2 шт.
- Зелена цибуля – для подачі
Приготування:
Скумбрію нарізаю шматочками, кладу у миску. В окремій мисці змішую сметану, соєвий соус, гірчицю, сіль та перець, тепер цей соус змішую з рибою. Корінь хрону натираю на терці, цибулю нарізаю півкільцями, змішую усе разом. залишаю маринуватись на 10 хвилин.

Перекладаю на дно форми для запікання спочатку усю цибулю, а зверху кладу рибу. Відправляю у духовку при температурі 200 градусів на 25 хвилин.

Прикрашаю зеленою цибулькою та несу до столу!
