Найкращий крем у світі! — «Празький крем»: підходить для будь-яких тортів!

Це мій найулюбленіший крем, він особливо добрий.

Використовую його для прикрашання тортів, тістечок і для еклерів, та для усього!

Ідеально тримає форму.

Інгредієнти:

  • Яєчні жовтки – 2 шт.
  • Вода – 40 мл
  • Ванільний цукор – 8 г
  • Згущене молоко – 240 мл
  • Вершкове масло не нижче 82% – 400 г
  • Какао – 25-30 г
  • Коньяк – 1 ч. л.

Приготування:

Кладу яєчні жовтки в каструлю, вливаю воду, додаю ванільний цукор і перемішую вінчиком до однорідності. Додаю згущене молоко. Ставлю на слабкий вогонь і постійно помішуючи, доводжу до кипіння, але не кип’ячу. Помішувати потрібно обов’язково, інакше підгорить. Забираю з вогню каструлю, накриваю харчовою плівкою, залишаю до повного остигання.

Тепер беру чашу міксера, кладу туди трохи розм’якшене масло і збиваю до освітлення і пишноти. Викладаю охолоджену заварну масу, додаю какао і коньяк, збиваю до однорідного, гладкого стану.

Коли готую крем для дітей, то коньяк заміняю ароматизатором або взагалі не додаю, так теж дуже смачно! Все, крем готовий для використання, смачних вам тортиків!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *