Приготую і розкажу про намазку, яка буде актуальною до святкового столу в наш час у 90-ті роки! Вона була такою смачною, до досі пам’ятаю її смак!
Інгредієнти:
- Солоні огірки – 2 шт.
- Яйця варені – 3 шт.
- Зелена цибуля – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Хліб чи батон
Заправка:
- Олія – 3 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 1/2 ст. л.
- Сіль – 1/5 ч. л.
- Чорний перець – 1/5 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
Приготування:
Нарізаю дрібно огірки. Яйця натираю на терці. Шаткую зелену цибулю, кріп. Обсмажую злегка хліб на сухій сковороді і ділю кожну скибочку навпіл.
Заправка:
Наливаю в окрему миску олію, оцет, висипаю сіль, чорний перець, додаю гірчицю. Пропускаю через прес часник. Гарно перемішую усе разом.
Виливаю заправку у миску з яйцем та солоним огірком, змішую. Змащую скибочки хліба намазкою, смачного!
