Просте, моє улюблене домашнє печиво на кефірі.
Це найшвидший і найлегший рецепт печива!
Печиво виходить легке, всередині м’яке, із смачною цукровою скоринкою. Не складне приготування і завжди відмінний результат!
Інгредієнти:
- яйце 1 шт.
- цукор 1 ст. л.
- сіль дрібка
- кефір 100 мл
- олія 60 мл
- борошно 250 г
- розпушувач 1 ч. л.
- ванільний цукор 1 ч. л.
- цукор для посипання печива
Приготування:
Яйце збиваю вінчиком, змішую з цукром та сіллю. Вливаю кефір та олію, перемішую вінчиком. Додаю просіяне борошно з розпушувачем і ще ванільний цукор, замішую тісто руками.

Розкачую тісто на столі присипаному борошном. Посипаю зверху тісто цукром, зверху злегка ще розкачую. Розрізаю спочатку смужками, тоді ромбиками. Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом.

Випікаю у розігрітій духовці при 180 градусів приблизно 15 хвилин до легкої золотистості. Час випічки може відрізнятись, залежно від особливостей вашої духовки. Подаю з гарячим чаєм, така смакота!
