Вечеря працюючої мами: Швидко, Смачно і Багато — Без клопотів і Хватає на кілька днів

Готую найкращу картоплю в духовці з грибами та беконом.

Виходить картопля м’якою, прямо тане в роті! Всі просять у мене добавки!

Інгредієнти:

  • Картопля – 1.2 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Печериці – 250 г
  • Сирий порціонний бекон – 500 г
  • Твердий сир

Маринад:

  • Приправа для картоплі – 1 ч. л.
  • Солодка паприка – 1 ч. л.
  • Куркума – 0.5 ч. л.
  • Сушений часник – 1 ч. л.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія – 50 мл.

Приготування:

Картоплю очищену від шкірки нарізаю шматочками, цибулю півкільцями, печериці пластинками. Кладу все разом у форму для запікання.

Маринад:

У мисочку окрему сиплю приправу для картоплі, паприку, куркуму, сушений часник, прованські трави, сіль, перець. Вливаю олію та перемішую. Заливаю маринадом і все перемішую руками. Залишаю на 10 хвилин.

Бекон з усіх сторін на столі посипаю сіллю і перцем. Нарізаю меншими шматочками. Скручую у трубочку, викладаю у форму, накриваю фольгою. Випікаю у розігрітій духовці 30 хвилин. Потім забираю фольгу і випікаю ще 20 хвилин.

Потім страву ще посипаю тертим сиром і повертаю в духовку на 6-7 хвилин. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *