Пиріжки «1000» — Бабуся навчила робити тісто, яке смачне навіть без начинки

Обожнюю готувати ці дуже м’які і пушисті пиріжки!

Начинка тут просто неймовірна, соковита!

Виходять дуже смачні і дуже ароматні!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 600 мл. води теплої
  • 1 ст. л. сухих дріжджів (15 г)
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 2 яйця
  • 60 мл. олії
  • 1200 г борошна
  • олія для обсмажування

Начинка:

  • 800 г фаршу (у мене курячий)
  • 600 г цибулі
  • сіль, перець

Приготування:

Тісто:

Вливаю у глибоку миску теплу воду, додаю дріжджі, цукор, сіль, яйця та олію, перемішую. Всипаю просіяне борошно в декілька етапів та замішую тісто руками. Залишаю на столі, накриваю рушничком на 30 хвилин.

Начинка:

У миску фаршу дрібно нарізаю цибулю, додаю сіль та перець, замішую руками.

Беру тісто, ділю на шматочки, формую кульки, і руками розплющую коржики, накладаю начинку, формую пиріжки, щільно защіпаю тісто. Притискаю зверху руками, щоб вийшов круглий пласт.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Викладаю на паперові рушнички, щоб забрати зайву олію.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *