Обожнюю готувати ці дуже м’які і пушисті пиріжки!
Начинка тут просто неймовірна, соковита!
Виходять дуже смачні і дуже ароматні!
Інгредієнти:
Тісто:
- 600 мл. води теплої
- 1 ст. л. сухих дріжджів (15 г)
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 2 яйця
- 60 мл. олії
- 1200 г борошна
- олія для обсмажування
Начинка:
- 800 г фаршу (у мене курячий)
- 600 г цибулі
- сіль, перець
Приготування:
Тісто:
Вливаю у глибоку миску теплу воду, додаю дріжджі, цукор, сіль, яйця та олію, перемішую. Всипаю просіяне борошно в декілька етапів та замішую тісто руками. Залишаю на столі, накриваю рушничком на 30 хвилин.
Начинка:
У миску фаршу дрібно нарізаю цибулю, додаю сіль та перець, замішую руками.
Беру тісто, ділю на шматочки, формую кульки, і руками розплющую коржики, накладаю начинку, формую пиріжки, щільно защіпаю тісто. Притискаю зверху руками, щоб вийшов круглий пласт.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Викладаю на паперові рушнички, щоб забрати зайву олію.

Смачного!
