У наші дні важко уявити відділ фруктів та овочів без китайської капусти.
Цей вид капусти став нам таким же відомим, як і традиційна білокачанна капуста.

Інгредієнти:
- 1 великий буряк
- 1 середня головка китайської капусти
- 1 пучок петрушки
- 2-3 зелені цибулини
Потрібно виконати:
- 3 столові ложки рослинної олії (бажано нерафінованої)
- Сік 1 лимона
- 1 чайна ложка французької гірчиці
- 1 чайна ложка меду
- Сіль за смаком
Підготовка:
- Буряк відваріть до м’якості, потім очистіть його та натріть на крупній тертці.
- Наріжте китайську капусту та дрібно наріжте петрушку та зелену цибулю.
- У салатниці змішайте буряк, капусту, цибулю та петрушку.
- Щоб приготувати соус, в окремій мисці змішайте рослинну олію, лимонний сік, французьку гірчицю, мед і сіль.
- Рясно заправте салат отриманою заправкою та ретельно перемішайте.
При приготуванні салату рекомендується використовувати ароматну нерафіновану рослинну олію, щоб надати страві більш насиченого та виразного смаку.