І пирога не треба! Ціле деко зʼїли за вечір – Ось як треба готувати Булочки

Мої улюблені м’які, повітряні, ароматні і смачні домашні булочки.

Рецепт простий, а приголомшливий смак!

Вам такі булочки обов’язково сподобаються!

Інгредієнти:

Тісто:

  • молоко тепле 400 мл
  • цукор 100 г
  • сухі дріжджі 2 ч. л. (або 30 г живих)
  • сіль 1/3 ч. л.
  • масло вершкове розтоплене 100 г
  • борошно 700 г (+-)

Начинка:

  • вершкове масло розтоплене 50 г (для змащування)
  • цукор 100 г (можна менше)
  • яйце (для змащування булочок)
  • мигдальні пелюстки (для прикраси, за бажанням)
  • ванільний цукор 1 п. (для прикраси)

Приготування:

Тісто:

Змішую тепле молоко, цукор та дріжджі, залишаю на 10 хвилин. Потім додаю сіль, масло, перемішую. Всипаю борошно, замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску і накриваю харчовою плівкою та залишаю на 1 годину.

Ділю тісто на 2 частини, формую кульки. Розкачую у прямокутний пласт товщиною 0,3 см. Змащую розтопленим вершковим маслом, посипаю цукром, завертаю пласт навпіл. Тепер розрізаю на смужки шириною 2,5 см, скручую у трубочки.

Викладаю щільно на форму 30 на 22 см для випікання застелену пергаментом. Накриваю харчовою плівкою та залишаю на 20 хвилин. Змащую збитим яйцем. Посипаю мигдальними пелюстками та ванільним цукром.

Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30-35 хвилин. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *