Знаменитий «Угорський суп» — такий смачний, що готую і на свята. В 50 років дізналась про нього

Готую знаменитий угорський квасолевий суп!

Так смачно я готую на всі свята!

Рецепт супу, який підійде як на обід, так і на вечерю, дуже смачний. 

Інгредієнти:

  • 500 г копченості або ребра
  • 2 л води
  • 1 цибулину
  • 200 г сирокопчених ковбасок
  • 1 морква
  • 1 перець болгарський
  • 1 гострий перець
  • 2 зубчики часнику
  • 300 г консервованих помідорів
  • 1 ст. л. борошна
  • 5 ст. л. бульйону (з копченостей або ребер)
  • сіль, паприка та чебрець
  • 400 г консервованої квасолі в томаті
  • кріп за смаком

Приготування:

Нарізаю копченості або ребра шматочками. Заливаю водою і кип’ячу 30 хвилин. На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості порізану цибулю. Нарізаю сирокопчені ковбаски кружечками, додаю до цибулі. Тепер нарізаю кубиками моркву. Додаю в сковорідку, перемішую. Перець нарізаю кубиками, смажу все разом.  Дрібно нарізаю гострий перець і зубчики часнику. Кидаю в сковорідку.

Консервовані помідори змішую з борошном. Додаю в сковорідку, перемішую. Додаю бульйон з каструлі, перемішую. Всипаю сіль, паприку і чебрець. Готую усе 10 хвилин на повільному вогні.

Перекладаю усе з сковорідки у каструлю, перемішую. Всипаю консервовану квасолю в томаті. Варю 20 хвилин на повільному вогні.
Додаю подрібнений кріп і варю ще 5 хвилин. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *