Готую знаменитий угорський квасолевий суп!
Так смачно я готую на всі свята!
Рецепт супу, який підійде як на обід, так і на вечерю, дуже смачний.
Інгредієнти:
- 500 г копченості або ребра
- 2 л води
- 1 цибулину
- 200 г сирокопчених ковбасок
- 1 морква
- 1 перець болгарський
- 1 гострий перець
- 2 зубчики часнику
- 300 г консервованих помідорів
- 1 ст. л. борошна
- 5 ст. л. бульйону (з копченостей або ребер)
- сіль, паприка та чебрець
- 400 г консервованої квасолі в томаті
- кріп за смаком
Приготування:
Нарізаю копченості або ребра шматочками. Заливаю водою і кип’ячу 30 хвилин. На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості порізану цибулю. Нарізаю сирокопчені ковбаски кружечками, додаю до цибулі. Тепер нарізаю кубиками моркву. Додаю в сковорідку, перемішую. Перець нарізаю кубиками, смажу все разом. Дрібно нарізаю гострий перець і зубчики часнику. Кидаю в сковорідку.

Консервовані помідори змішую з борошном. Додаю в сковорідку, перемішую. Додаю бульйон з каструлі, перемішую. Всипаю сіль, паприку і чебрець. Готую усе 10 хвилин на повільному вогні.

Перекладаю усе з сковорідки у каструлю, перемішую. Всипаю консервовану квасолю в томаті. Варю 20 хвилин на повільному вогні.
Додаю подрібнений кріп і варю ще 5 хвилин. Смачного!
