Господині люблять її за швидкість! Просто загортаю в пергамент і на сковороду – Вечеря “Без клопоту”

Якщо у вас немає часу стояти годинами біля плити

але хочеться ситної та ароматної вечері, цей рецепт стане справжнім порятунком.

Все, що потрібно – трохи овочів, м’ясо, спеції та пергамент для запікання.

Ви здивуєтеся, наскільки швидко і просто готується вечеря, яка не поступається стравам з духовки.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 400 г (можна замінити будь-яким м’ясом)
  • Цибуля – 100 г
  • Морква – 100 г
  • Картопля – 500 г
  • Рафінована олія – 30 г
  • Соєвий соус – 30 г
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Паприка – 1 ч.л. (можна замінити будь-якими спеціями)
  • Сіль, перець – за смаком
  • Пергамент – лист 26 × 26 см

Приготування:

Наріжте куряче філе на невеликі кубики, трохи посоліть і поперчіть.

Зробіть заправку: змішайте олію, соєвий соус, видавлений часник і паприку.

Підготуйте овочі: цибулю тонкими півкільцями, моркву півкільцями або натріть на тертці, картоплю наріжте.

У великій мисці змішайте картоплю, моркву, цибулю, м’ясо та заправку. Добре перемішайте.

Розділіть суміш на 4 частини, викладіть на листи пергаменту і загорніть у пергамент.

Викладіть пакети на суху сковороду швом догори і готуйте на середньому вогні під кришкою 15 хвилин.

Переверніть пакети на інший бік, трохи зменшіть вогонь і готуйте ще 10 хвилин під кришкою.

Страву подавайте прямо в пергаменті, обрізавши хвостики. За бажанням посипте свіжою зеленню.

Ця вечеря підкорює господинь своєю швидкістю, ароматом і простотою. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *