Знаю, як приготувати хек краще за будь-яку іншу дорогу рибу!
Ніхто не вірив, доки не спробували!
Смачна вечеря, яка потішить вашу сім’ю!
Інгредієнти:
- Хек – 1 кг
- Сіль – 1 ч. л.
- Чорний перець – 1/3 ч. л.
- Паприка копчена – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
Овочі:
- Картопля – 1 кг
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець – 2 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Чорний перець – 1/3 ч. л.
- Сметана – 3 ст. л.
Приготування:
Хек нарізаю шматочками, кладу у миску. Додаю сіль, перець, паприку та гірчицю, замішую руками, залишаю маринуватись на 15 хвилин.

Овочі:
Картоплю нарізаю шматочками, цибулю нарізаю півкільцями, моркву кружечками. Болгарський перець також кружечками. Додаю сіль, чорний перець, сметану, перемішую.

Перекладаю овочі у рукав для запікання, зверху викладаю рибу, щільно закручую рукав, викладаю його на деко. Відправляю у духовку при температурі 190 градусів на 50 хвилин. Смачного!
