В 100 раз краще дорогої риби! Ніхто не вірив, поки не спробував — Новий рецепт Хека

Знаю, як приготувати хек краще за будь-яку іншу дорогу рибу!

Ніхто не вірив, доки не спробували!

Смачна вечеря, яка потішить вашу сім’ю!

Інгредієнти:

  • Хек – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Чорний перець – 1/3 ч. л.
  • Паприка копчена – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.

Овочі:

  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Чорний перець – 1/3 ч. л.
  • Сметана – 3 ст. л.

Приготування:

Хек нарізаю шматочками, кладу у миску. Додаю сіль, перець, паприку та гірчицю, замішую руками, залишаю маринуватись на 15 хвилин.

Овочі:

Картоплю нарізаю шматочками, цибулю нарізаю півкільцями, моркву кружечками. Болгарський перець також кружечками. Додаю сіль, чорний перець, сметану, перемішую.

Перекладаю овочі у рукав для запікання, зверху викладаю рибу, щільно закручую рукав, викладаю його на деко. Відправляю у духовку при температурі 190 градусів на 50 хвилин. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *