Готую 5 разів на тиждень — Чоловік постійно їх просить до всього. Рецепт бабусі

Готую ці булочки 5 разів на тиждень і хочу щодня! Рецепт від моєї бабусі, а вона готує просто неперевершено! Ділюсь рецептом, який перевірений роками!

Інгредієнти:

Тісто:

  • молоко 250 м лтепле
  • сметана 1 ст. л.
  • сіль щіпка
  • цукор 30 г
  • сухі дріжджі 10 г
  • яйце 1 шт.
  • олія 100 мл
  • борошно 450-500 г

Сирна начинка:

  • кисломолочний сир 180 г
  • цукор 2 ст. л.
  • крохмаль 1 ст. л.
  • родзинки 70 г

Крихта:

  • борошно 2 ст. л.
  • цукор  2 ст. л.
  • вершкове масло 50 г

Для змащування:

  • масло розтоплене
  • 1 жовток + молоко 1 ст. л.

Приготування:

Тісто:

Вливаю у миску тепле молоко. Змішую молоко з сметаною, сіллю, цукром і сухими дріжджами. Розбиваю яйця і вливаю олію, перемішую. Всипаю борошно, замішую. Накриваю плівкою на 30 хвилин. Потім ділю тісто на 9 шматочків, формую кульки.

Сирна начинка:

Кладу у миску кисломолочний сир, змішую з цукром, крохмалем і родзинками.

На столі з кульок розкачую коржики, змащую розтопленим маслом. Тепер їх гарно складаю навпіл і кладу начинку з двох боків, закручую з кожного боку до середини. Виходять такі трикутники.

Кладу трикутники у форму застелену пергаментом по колу. По середині роблю з тіста кульку з начинкою. Накриваю плівкою відпочити. Змащую жовтком збитим з молоком.

Крихта:

Змішую у крихту борошно, цукор і масло, гарно перетираю руками. Посипаю крихтою пиріг. Випікаю у розігрітій духовці до 170 градусів 25-30 хвилин.

Такий ароматний і смачний, спробуйте!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *