Беру «Кисле молоко»! Пиріжки більше не роблю Навчила всіх подруг готувати цю смакоту

Беру «кисле молоко» і готую цю смакоту!

Пиріжки тепер не роблю!

Навчила мене цьому подруга, підкорює відразу!

Інгредієнти:

Тісто:

  • кефір 250 мл
  • яйце 1 шт.
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 1 ч. л.
  • борошно 400 г +-
  • розпушувач 1 ч. л.
  • олія трішки

Начинка:

  • відварена картопля 2-3 шт.
  • вершкове масло м’яке 20 г
  • 1 цибуля (смажена на олії до золотистості)
  • сіль, перець, паприка за смаком

Приготування:

Тісто:

Змішую кефір, яйце, цукор, сіль. Всипаю борошно, розпушувач, замішую тісто руками. В кінці замішую трішки олії. Перекладаю тісто у миску, змащену олією і накриваю харчовою плівкою та залишаю на 10 хвилин.

Начинка:

Відварену картоплю перетворюю на пюре з м’яким маслом. Додаю смажену цибулю, сіль, перець, паприку, перемішую.

Ділю тісто на 4 частини, формую кульки, накриваю харчовою плівкою. З кульок розкачую коржики, розрізаю на 4 трикутники і викладаю начинку. Формую пиріжки, закручуючи їх у рулетики, щільно защіпаючи тісто.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *