На Базарі дали рецепт та Навчили готувати — Скумбрію купую частіше за іншу рибу!

Мене на базарі навчили готувати цю неймовірну скумбрію! Виходить рум’яною, ароматною, соковитою та неймовірно смачною! Усі в захваті!

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Олія – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 1 пучок

Приготування:

Очищаю рибу і промиваю в холодній воді, просушую її на паперових рушничках. Тепер роблю надрізи на спинці. У мисці змішую олію з лимонним соком, сіллю, паприкою і видавленим через прес часником, перемішую. Обмащую цим маринадом рибу зверху і всередині. Запихаю кріп всередину рибки. Кладу рибу у фольгу, підвертаючи усі краї.

Рибу залишаю маринуватись на 20 хвилин. Потім перекладаю на деко від духовки.

Духовку розігріваю до 180 градусів, запікаю 30 хвилин. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *