Не мучусь з терткою — Готую ліниві деруни, які смачніші за оригінальні. Ділюсь своїм методом

Дівчатка, маю чудовий варіант, як легко та швидко приготувати дуже смачні деруни з картоплі! Такі що потім всі пальчики оближуть!

Інгредієнти:

Деруни:

  • картопля 1 кг.
  • цибуля 300 г
  • яйця 2 шт.
  • сіль за смаком або 1 ч. л.
  • борошно 2-3 ст. л. (за бажанням, я не додавала)
  • олія для смаження

Соус:

  • свинина 300 г
  • цибуля 1 шт.
  • томатний соус 300 г
  • вода 100 мл.
  • сіль 1 ч. л.
  • цукор 1 ч. л.
  • чорний перець 0,5 ч. л.

Приготування:

Деруни:

Картоплю очищаю від шкірки, нарізаю і подрібнюю в блендері з цибулею. Додаю яйця, сіль та перемішую. Я борошно не додаю, тоді деруни виходять дуже ніжними, можна додати за бажанням.

Розігріваю олію в сковорідці, обсмажую деруни до золотистого кольору. Викладаю на паперові рушнички, щоб забрати зайву олію.

Соус:

Подрібнюю м’ясо та цибулю в чаші блендера. Розігріваю на сковорідці олію та обжарюю м’ясний фарш до готовності. Додаю томатний соус, воду, сіль, цукор та чорний перець, перемішую.

Улюблені деруни подаю з ароматним соусом, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *