Бабуся Галя навчила! «Сільська вечеря» господинь з Коломиї – Боже як смачно

Дівчатка, маю для вас смачний та ситий рецепт, який зводить всіх з розуму! Це так смачно, я готую його майже щодня! З рецептом справиться кожен!

Інгредієнти:

Котлетки:

  • 450 г фарш м’ясний
  • 2 яйця
  • сіль, перець, паприка, сушений базилік за смаком
  • 2-3 ст. л. борошна
  • 1 червона цибуля
  • 1 морква
  • олія та вершкове масло (для обсмажування)
  • кріп за смаком
  • 1-2 зуб. часнику

Гарнір:

  • 3 картоплі
  • сіль, перець, сушений часник за смаком
  • зелена цибуля 1 пучок
  • олія для обсмажування

Додатково:

  • 7-10 шт. помідори чері
  • 1 болгарський перець (у мене жовтий)
  • 100 г сиру твердого

Приготування:

Котлетки:

Смажені на олії та маслі червону цибульку з морквою. Кладу у глибоку миску м’ясний  фарш. Розбиваю яйця, додаю сіль, перець, паприку, сушений базилік, перемішую. Всипаю до фаршу просіяне борошно, замішую. Додаю цибулю з морквою. Всипаю подрібнений кріп та тертий часник, замішую руками. Залишаю на 15 хвилин. Потім формую руками котлетки. Обсмажую на олії до золотистості.

Гарнір:

Картоплю очищаю і нарізаю половинками. Розігріваю олію на сковорідці, обсмажую до золотистості картоплю, всипаючи сіль, перець, сушений часник, додаю дрібно порізану зелену цибулю, обсмажую ще декілька хвилин.

Беру форму для запікання, викладаю картоплю першим шаром. Зверху кладу порізані помідори черрі, перець соломкою. Тоді викладаю смажені котлетки, посипаю зверху тертим сиром.

Страву відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 25 хвилин. Прикрашаю зеленню, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *