Торт «Секунда» — самий швидкий торт. Навчила всіх подруг

Цей тортик найсмачніший і найлегший в приготуванні, який я готувала! Навчила всіх подруг готувати і вам розкажу цей неймовірний рецепт!

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • згущене молоко 380 г
  • яйця 3 шт.
  • вершкове масло 60 г
  • борошно 150 г
  • какао 2 ст. л.
  • розпушувач 8 г

Крем:

  • вершки 300 мл (холодні 33%)
  • цукор 100 г
  • ванільний цукор 8 г
  • сметана 20% 200 г
  • шоколад розтоплений (для прикраси)

Приготування:

Бісквіт:

У миску вливаю згущене молоко, розбиваю яйця, змішую з розтопленим маслом вінчиком. Всипаю борошно, какао і розпушувач, замішую до однорідності маси. Виливаю тісто на стандартне деко від духовки, застелене пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів 25 хвилин.

Охолоджую бісквіт після випікання, розрізаю його на 2 частини і ще горизонтально на 2 рівних, маю 4 бісквіти. Краї підрівнюю і обрізки перетворюю на крихту, нею буду прикрашати потім тортик.

Крем:

Вливаю у миску охолоджені вершки, збиваю міксером з класичним і ванільним цукром до пишності. Вливаю сметану, збиваю до пишності крему.

Складаю тортик, перемащую усі бісквіти кремом, боки торта також змащую, посипаю увесь торт крихтою від бісквітів.

Прикрашаю розтопленим шоколадом із кондитерського мішка, малюючи візерунки. Відправляю торт в холодильник на 2 години. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *