Цей рецепт мене навчила моя бабуся! Ділюсь з вами дуже простим і незабутнім рецептом кабачка! Тепер готую дуже часто, це смачно!
Інгредієнти:
- кабачок
- сіль, перець
- 2 яйця
- 1 ст. л. борошна
- шинка
- зелена цибуля
- сир моцарелла
- олія для смаження
Приготування:
Гарно мию кабачок і натираю на терці. Всипаю сіль і залишаю на 5 хвилин. Зливаю рідину через сито. В окремій мисці яйця змішую з сіллю та перцем. Вливаю до кабачків, перемішую. Всипаю борошно, перемішую. Сковорідку змащую олією, розігріваю, викладаю половину маси з кабачками, розрівнюю.

Зверху порізану шинку та подрібнену зелену цибулю.

Ще шматочки сиру і накриваю другою половиною кабачків, розрівнюю. Накриваю кришкою і готую 5-7 хвилин. Перевертаю корж і готую ще 5 хвилин під кришкою.
