“Літня вечеря” – Цей рецепт в моєму Селі знає кожна Господиня

Цей рецепт мене навчила моя бабуся! Ділюсь з вами дуже простим і незабутнім рецептом кабачка! Тепер готую дуже часто, це смачно!

Інгредієнти:

  • кабачок
  • сіль, перець
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. борошна
  • шинка
  • зелена цибуля
  • сир моцарелла
  • олія для смаження

Приготування:

Гарно мию кабачок і натираю на терці. Всипаю сіль і залишаю на 5 хвилин. Зливаю рідину через сито. В окремій мисці яйця змішую з сіллю та перцем. Вливаю до кабачків, перемішую. Всипаю борошно, перемішую. Сковорідку змащую олією, розігріваю, викладаю половину маси з кабачками, розрівнюю.

Зверху порізану шинку та подрібнену зелену цибулю.

Ще шматочки сиру і накриваю другою половиною кабачків, розрівнюю. Накриваю кришкою і готую 5-7 хвилин. Перевертаю корж і готую ще 5 хвилин під кришкою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *