Готую це печиво вже дуже і дуже багато років, а мені все не набридає! Воно дуже смачне і просто готується, поділюсь з вами!
Інгредієнти:
Тісто:
- 500 г борошно
- 100 г вершкового масла
- сіль дрібка
- 50 мл цукрова пудра
- 1 шт. яйце
- 150 г сметана
Начинка:
- борошно 50 г
- вершкового масла 50 г
- цукор 50 г
- волоський горіх
- яйця 1 шт. (для змащування)
Приготування:
Тісто:
До просіяного борошна додаю масло, перетираю руками у крихту. Додаю сіль, цукрову пудру, яйце, сметану, замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску і накриваю харчовою плівкою та залишаю відпочити.
Начинка:
В окрему миску до просіяного борошна додаю масло, перетираю руками у крихту. Додаю цукор та подрібнені горішки, перемішую.
Тісто ділю на 2 частини, розкачую у пласт, викладаю начинку, закручую рулети.

Рулети змащую збитим яйцем, розрізаю на трикутники, роблю візерунки за бажанням виделкою. Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30 хвилин.

Смачного!
