Готую неймовірне апельсинове печиво за 10 хвилин! Простий і дуже смачний рецепт, тепер хочу готувати його щодня, так смачно!
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошна 300 г
- Сіль – дрібка
- Розпушувач – 1/2 ч. л.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
- Вершкового масла – 100 г
- Сметани 150 г
- Яйце – 1 шт.
Апельсиновий крем:
- Апельсини 2 шт. (450 г)
- Цукру 100 г
- Кукурудзяного крохмалю 30 г
- Цукрова пудра – для прикраси
Приготування:
Апельсиновий крем:
У каструлю натираю на терці цедру з 1 апельсину. Тепер два апельсина очищаю від шкірки, нарізаю меншими шматочками і прокручую у блендері в однорідну масу. Вливаю цю масу у каструлю до цедри, всипаю цукор та крохмаль, перемішую. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Перекладаю у миску, накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись.

Тісто:
Змішую борошно, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Додаю шматочки масла, перетираю руками у крихту. Тоді додаю сметану та збите яйце і замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску і накриваю харчовою плівкою, кладу у холодильник на 30 хвилин.
Потім тісто ділю на 4 частини, розкачую у круглі пласти, нарізаю трикутники. Викладаю на край трикутників начинку, закручую рогалики.

Викладаю рогалики на форму для випікання застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30-35 хвилин. Готові і ще гарячі рогалики обвалюю у цукровій пудрі, смачного!
