Сирник «Сільський»: великий, ну дуже смачний, доступний. Сміло готуйте

Поділюсь рецептом дуже смачного і ніжного сирника! Беру доступні інгредієнти і готувати так просто!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 6 ст. л.
  • Масло розтоплене 180 г
  • Сода 1 ч. л.
  • Оцет 1 ч. л.
  • Какао 2 ст. л.
  • Борошно 400 г

Начинка:

  • Сир кисломолочний 1 кг.
  • Сметана 250 г
  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 6 ст. л.
  • Манна крупа 100 г
  • Ванільний цукор 1 п.
  • Крохмаль 2 ст. л.
  • Цедра 1 лимона
  • Родзинки 80 г

Приготування:

Начинка:

Перебиваю блендером сир і сметану. Змішую окремо яйця і цукор, додаю в сир. Додаю манну крупу, ванільний цукор, крохмаль, цедру, перебиваю блендером. В кінці додаю промиті і просушені родзинки.

Тісто:

Змішую вінчиком яйця, цукор та розтоплене масло. Соду гашу оцтом, додаю. перемішую. Додаю какао, вимішую до однорідності. Просіюю борошно, замішую тісто руками.

Ділю на тісто на 2 частини: більшу та меншу. Кладу у пакети, меншу відправляю у морозильну камеру на 1 годину. Більшу у холодильник. Потім форму діаметром 22 см застеляю пергаментом. Більшу частину тіста розкачую до розміру форми, викладаю на пергамент.

Викладаю начинку, частину тіста із морозильної камери натираю на терці. Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 60 хвилин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *