Поділюсь рецептом дуже смачного і ніжного сирника! Беру доступні інгредієнти і готувати так просто!
Інгредієнти:
Тісто:
- Яйця 2 шт.
- Цукор 6 ст. л.
- Масло розтоплене 180 г
- Сода 1 ч. л.
- Оцет 1 ч. л.
- Какао 2 ст. л.
- Борошно 400 г
Начинка:
- Сир кисломолочний 1 кг.
- Сметана 250 г
- Яйця 3 шт.
- Цукор 6 ст. л.
- Манна крупа 100 г
- Ванільний цукор 1 п.
- Крохмаль 2 ст. л.
- Цедра 1 лимона
- Родзинки 80 г
Приготування:
Начинка:
Перебиваю блендером сир і сметану. Змішую окремо яйця і цукор, додаю в сир. Додаю манну крупу, ванільний цукор, крохмаль, цедру, перебиваю блендером. В кінці додаю промиті і просушені родзинки.

Тісто:
Змішую вінчиком яйця, цукор та розтоплене масло. Соду гашу оцтом, додаю. перемішую. Додаю какао, вимішую до однорідності. Просіюю борошно, замішую тісто руками.
Ділю на тісто на 2 частини: більшу та меншу. Кладу у пакети, меншу відправляю у морозильну камеру на 1 годину. Більшу у холодильник. Потім форму діаметром 22 см застеляю пергаментом. Більшу частину тіста розкачую до розміру форми, викладаю на пергамент.

Викладаю начинку, частину тіста із морозильної камери натираю на терці. Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 60 хвилин.
