Польський пляцок з маком, яблуками та заварним кремом. Рекомендую спекти на свята!

Мак, яблука, заварний крем та м’якесенькі коржі – ідеальне поєднання!
Дуже раджу вам спекти!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 500 г борошна
  • дрібка солі
  • 250 г маргарину/масла
  • 4 жовтки
  • 120 г цукрової пудри+ванільний цукор
  • 4 ст.л. сметани
  • 2 ч.л. розпушувача

Додатково:

  • 500 г готової макової маси + 2 білки
  • 4 яблука + 2 ст.л. цукру+кориця за смаком
  • 2 ч.л. манки або панірувальних сухарів

Крем:

  • 300 мл молока
  • 2 яйця
  • 1 ст.л. борошна
  • 1 пакетик пудингу (40 г або таку ж кількість кукурудзяного крохмалю)
  • 180 г цукру+ванільний цукор
  • 200 г масла 82%

Процес приготування (відео):

https://youtube.com/watch?v=KweYHsRfuNU

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *