Торт «Три склянки»: без ваги та міксера! Перевірений рецепт, яким користуються 20 років

Дівчатка, маю для вас рецепт дуже смачного торта, готую його без ваг і без міксера! Торт на швидку руку. Шоколадні коржі ніжні, проcочені сметанним кремом. Торт подобається усім!

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Яйця 3 шт.
  • Сіль дрібка
  • Цукор 1 скл. (200 г)
  • Олія ½ скл. (100 г)
  • Кефір 2 скл. (450 г)
  • Борошно 2 скл. (230 г)
  • Какао 5 ст. л. (50 г)
  • Сода ½ ч. л.
  • Розпушувач 2 ч. л. (12 г)

Крем:

  • Сметана 25-30% 2 скл. (400 г)
  • Згущене молоко (варене) 1 банка
  • Екстракт ванілі 1 ч. л.

Приготування:

Бісквіт:

Змішую яйця, сіль і цукор. Доливаю олію і кефір, перемішую. Просіюю борошно, какао, соду і розпушувач, перемішую до однорідності. На дно форми 22 см. кладу пергамент і виливаю масу. Відправляю у розігріту духовку до 180 градусів на 45-50 хвилин. Виймаю корж, чекаю поки охолоне. Обрізаю верх коржа, з неї потім зроблю крихту для прикрашання торта. І розрізаю корж горизонтально на 3 рівних частини.

Крем:

Змішую вінчиком сметану, згущене молоко та ваніль.

Перемащую усі коржі кремом. Змащую кремом також увесь торт. Верхівку коржа перебиваю в блендері до крихти і нею посипаю торт зверху і по бортиках. Торт не потрібно залишати для пропитування у кремі, можна подавати до столу одразу, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *