Беру кефір, 1 яйце і 10 хвилин. Мама навчила! Ціла гора – «за копійки»

Просто беру кефір, 1 яйце та 10 хвилин! Чоловік з’їдає по 10 штук і просить ще і ще! Мама навчила так готувати, обожнюю цей рецепт!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Кефір 250 мл
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Олія 30
  • Борошно 400 г
  • Розпушувач 1 ч. л.

Начинка:

  • Картопля 400 г
  • Цибуля смажена 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Кріп 1 пучок
  • Олія для обсмажування пиріжків

Приготування:

Тісто:

Змішую кефір, яйце, сіль, цукор. Вливаю олію, перемішую. Всипаю борошно та розпушувач, замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску, змащену олією і накриваю харчовою плівкою та залишаю на 15 хвилин.

Начинка:

Картоплю очищаю і нарізаю шматочками, відварюю у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре. Додаю смажену на олії до золотистості цибульку, солю, перчу, додаю дрібно порізаний кріп і все перемішую.

Ділю тісто на шматочки, формую кульки, розкачую коржики і викладаю начинку. Формую пиріжки, щільно защіпаючи тісто.

Розігріваю олію в сковорідці і обсмажую до золотистості з обох сторін. Викладаю на паперові рушники, щоб позбутись зайвої олії. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *