Намазка «Преміум» — моя фірмова! Чоловік такі бутерброди часто замість Вечері просить

Готую сьогодні улюблені бутерброди! Моя намазка дуже смачна, можна просто ложкою їсти. Спробуйте, вам точно сподобається!

Інгредієнти:

  • яйця варені 3-4 шт.
  • сир твердий чи плавлений 130 г
  • зелена цибуля 20-30 г
  • болгарський перець 1 шт.
  • тунець в олії 180 г
  • кріп 1 пучок
  • майонез за смаком
  • сіль, чорний перець мелений за смаком
  • батон
  • олія для обсмажування грінок
  • огірочок, зелень для прикраси

Маринад для цибулі:

  • цибуля 1 шт.
  • 2 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • 2 ст. л оцет 9%
  • 150 мл. окропу

Приготування:

Маринад для цибулі:

Цибулю дрібно нарізаю, додаю цукор, сіль, оцет, вливаю окріп, залишаю в маринаді на 20 хвилин. Потім промиваю під холодною водою і добре віджимаю руками.

Яйця та твердий сир натираю на тертці. Додати мариновану цибулю, подрібнену зелену цибулю та болгарський перець, тунець, кріп. Заправляю майонезом, сіллю, перцем. Все гарно перемішати.

Батон обсмажую на олії на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.

Змащую грінки намазкою, прикрашаю огірком та зеленню. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *