Ділюся своїм секретним рецептом ароматної вечері, яку любить моя родина. З простими інгредієнтами, це щось дуже особливе, що ви повинні спробувати!
Інгредієнти:
- Бріош (хліб) 100 г
- Молоко 100 мл.
- Свинячий фарш 900 г
- Курячий фарш 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2-3 зуб.
- Плавлений сир 100 г
- Сіль 1,5 ч. л.
- Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
- Заморожені кубики льоду 6-7 куб.
- Борошно 0,5 скл.
- Олія 50 мл.
Приготування:
Спочатку хліб нарізаю кубиками, заливаю у мисці його молоком, мну руками, поки залишаю відпочити. В окремій мисці змішую свинячий і курячий фарші. На дрібній терці натираю цибулю. Додаю видавлений через прес часник і замочений у молоці хліб. Також додаю плавлений сир, добре перемішую. Солю, перчу. Кубики льоду перемелюю у блендері, додаю до фаршу, щоб його охолодити і добре перемішую руками.

Руками формую, панірую їх у борошні, ножем роблю візерунок у виді трикутників чи сіточки. Олію розігріваю в сковорідці, викладаю обсмажуватись.

Обсмажую до золотистості з обох сторін. Одразу несу смакувати до столу!
