Налисники «1988» — рецепт якому нема рівних. Це начинка — «Найкраща», хоч і не популярна

Роблю ніжні, тонкі, ароматні, дуже смачні млинці з начинкою з яблук – ідеальна страва для сніданку або вечері! Ці найсмачніші млинці на молоці вам обов’язково сподобаються. 

Інгредієнти:

Млинці:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 40 г
  • Сіль – щіпка
  • Цукор ванільний – 10 г
  • Молоко – 500 мл.
  • Борошно – 220 г
  • Олія – 2,5 ст. л.

Начинка:

  • Яблука – 600 г
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 20 г

Приготування:

Начинка:

Яблука очищаю, нарізаю дрібними кубиками. Розігріваю масло на сковорідці, додаю цукор, розтоплюю його і смажу яблука до золотистості.

Млинці:

Змішую яйця з цукром, сіллю, цукром ванільним. Вливаю половину молока, перемішую. Просіюю борошно, замішую. Доливаю решту молока і олію, перемішую. Змащую олією сковорідку перед першим млинцем і обсмажую млинці з обох боків до золотистості класичним способом.

Викладаю начинку на млинці та скручую їх, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *