Досить натерти 1 гарбуз і 1 яблуко! Так смачно, що часто готую всю осінь та зиму!

М’які, запашні та яскраві оладки з гарбуза і яблука – справжній осінній смаколик. Вони виходять ніжними всередині й рум’яними зовні, а аромат ванілі робить їх особливо домашніми.

Інгредієнти:

  • гарбуз – 1/2 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • щіпка солі
  • кефір – 150 мл
  • цукор – 60 г
  • ванільний цукор – 1 ч. ложка
  • пшеничне борошно – 150 г
  • розпушувач – 8 г
  • олія – для смаження

Приготування:

Гарбуз і яблуко натерти на дрібній тертці. Додати яйця, кефір, цукор, ванільний цукор і щіпку солі, перемішати.

Потім всипати борошно з розпушувачем і знову добре розмішати до однорідної маси.

На сковороді розігріти олію, викладати ложкою тісто й смажити з обох боків до золотистої скоринки.

Подавати теплими – з медом, сметаною або просто так. Ароматні, ніжні й дуже смачні.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *