Салат, який їж і не можеш зупинитись — Чоловікові завжди мало! З’їдає по 3 порції

Мій улюблений салат з куркою, грибами та морквою по-корейськи! Ситний та поживний салат, який дуже подобається чоловікам!

Інгредієнти:

  • Цибуля 1 шт.
  • Печериці 200 г
  • Куряче філе 400 г
  • Солоний огірок 4-5 шт.
  • Корейська морква 200 г
  • Майонез 2 ст. л.
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Олія для обсмажування грибів та цибулі

Приготування:

Цибулю нарізаю дрібним кубиком, обсмажую в олії до напівпрозорості. Печериці нарізаю шматочками, кладу до цибулі. Смажу до випаровування соку. Солю, при необхідності вливаю ще трохи олії, смажу декілька хвилин до готовності. Перекладаю у глибоку миску, охолоджую.

Куряче філе відварюю у підсоленій воді до готовності, охолоджую, нарізаю смужками, додаю до печериць. Мариновані огірки нарізаю соломкою.

Корейську моркву нарізаю навпіл. Салат заправляю майонезом та гірчицею, посипаю сіллю та перцем, перемішую.

Зверху прикрашаю кропом і подаю салатик до столу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *