Пиріг «Софія» — найсмачніша Новинка Осені. Груші з сиром в найніжнішому тісті

Готую смачний і ніжний пиріг із кисломолочним сиром та соковитими грушами. Він став моїм фаворитом! Простий рецепт із доступних інгредієнтів, який завжди вдається.

Інгредієнти:

Тісто:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 70 г
  • ванільний цукор
  • дрібка солі
  • сметана 20% – 100 г
  • борошно – 150 г
  • розпушувач – ½ ч. л.

Начинка:

  • сир кисломолочний – 250 г
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 70 г
  • манна крупа – 1 ст. л.
  • груші – 2 шт.
  • кориця – за бажанням

Приготування:

Тісто:

Змішую вінчиком яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, сметану. Просіюю борошно та розпушувач, замішую до однорідності. Форму діаметром 19 см застеляю пергаментом і викладаю усе тісто.

Начинка:

У миску кладу сир, яйце, цукор та манку. Збиваю блендером в однорідну масу. Груші краще брати стиглі, але не надто м’які. Одну грудку нарізаю дрібними кубиками, змішую з сирною начинкою. Другу грушу нарізаю тонкими пластинками, викладаю зверху, втикаючи в начинку, як розочку. Можна за бажанням посипати корицею.

Випікаю при температурі  180 градусів приблизно 40-50 хвилин. Смачно як теплим, так і охолодженим!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *