Тісто просто виливаю на деко! Смачніше ніж «Наполеон», простіше ніж «Шарлотка»

Готую дуже смачний ніжний рулет із заварним кремом. Тісто не вимішую, просто виливаю на лист і запікаю! Простіше рецепту не придумаєш!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л. (5 г)
  • Борошно – 180 г
  • Молоко – 400 мл
  • Вершкове масло розтоплене – 30 г

Заварний крем:

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 40 г
  • Молоко тепле – 500 мл
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Вершкове масло – 70 г

Приготування:

Заварний крем:

У каструлю з товстим дном розбиваю яйця, додаю цукор, крохмаль, перемішую. Додаю молоко, перемішую. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Перекладаю у миску, і одразу в гарячий крем додаю ванільний цукор та м’яке масло, перемішую. Накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись.

Тісто:

Змішую яйця з сіллю, цукром, ванільним цукром та борошном. Вливаю молоко, перемішую, тоді доливаю вже розтоплене масло, перемішую. Форму 30 на 40 см застеляю пергаментом, змащую олією і виливаю усе тісто. Відправляю у духовку при температурі 190 градусів на 25 хвилин.

На готовий і вже охолоджений корж викладаю крем та закручую рулетиком.

Нарізаю та смакуємо з чаєм!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *