Це “Казка” для Шлунку. Суп “Здоровʼя” – Ви захочете готувати Знову і знову

Готую сьогодні з вами, дівчатка, улюблений вершковий суп з грибами і вермішеллю. Ви будете готувати його знову і знову, нереально смачний!

Інгредієнти:

  • картопля – 400-500 г
  • гриби печериці – 400-500 г
  • цибуля – 100 г
  • морква – 100 г
  • сирок плавлений – 180 г
  • вермішель – 40 г
  • сіль, спеції – за смаком
  • петрушка – за смаком
  • олія – 5 ст. л. (для обсмажування)
  • масло вершкове – 30 г (для обсмажування)

Приготування:

Картоплю очищаю і нарізаю шматочками, відварюю у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре прямо у каструлі.

Обжарюю на сухій сковорідці гриби порізані шматочками до випаровування рідини. Додаю вершкове масло, підсмажую до золотистості. Перекладаю гриби у суп до картопляного пюре. Беру окремо сковорідку. У ній розігріваю олію і трішки масла, обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Додаю моркву терту на терці, обсмажую все декілька хвилин. Кладу засмажку у каструлю. Вливаю ще у суп ще кип’яток, перемішую. Додаю плавлені сирки, перемішую і розтоплюю їх.

Коли плавлені сирки розплавляться, додаю вермішель, варю до готовності. За 5 хвилин до кінця додаю сіль, спеції, зелень, перемішую. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *