Беру молоко + Нескафе — Божественний десерт без духовки. Готую, коли гості на порозі

Коли у мене дома є молоко і Nescafé! Готую тільки цей чудовий і дуже простий в приготування десерт. Без желатину. Без духовки! Всі у захваті!

Інгредієнти:

Темна маса:

  • цукор 3 ч. л.
  • крохмаль кукурудзяний 2 ч. л.
  • нескафе 1 ч. л.
  • молоко 500 мл
  • шоколад чорний 50 г

Світла маса:

  • цукор 2 ст. л.
  • нескафе 2 ст. л.
  • гаряча вода 2 ст. л.
  • какао для прикраси

Приготування:

Темна маса:

У каструлю всипаю цукор, крохмаль, нескафе, перемішую. Вливаю частину молока, перемішую до однорідності, тоді доливаю решту молока. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, нагріваю. Тоді одразу в гарячий кидаю шматочки шоколаду, розтоплюю їх. Доводжу масу до перших бульбашок. Розливаю по порційний склянках, охолоджую і ставлю в холодильник до повного охолодження.

Світла маса:

В окрему мисочку всипаю цукор, нескафе, вливаю гарячу воду, замішую до світлої та пишної маси. Я збиваю капучинатором (невеликий ручний міксер), або можна міксером. Викладаю цю масу у склянки.

Прикрашаю какао, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *