Смачний яблучний пиріг за 10 хвилин, тане у роті!

Інгредієнти:
Якщо вам сподобався рецепт, залиште коментар, дуже дякую
120 г цукру
2 пакетики ванільного цукру
220 г вершкового масла
трохи солі
220 г борошна
2 пакетики порошку для ванільного пудингу
3 яйця
120 мл молока
3 великих яблука
1 пакетик розпушувача
Приготування

1. Розігрійте духовку до 190°C і змастіть рознімну форму невеликою кількістю вершкового масла.
2. Збийте вершкове масло з ванільним цукром, цукром і дрібкою солі до пишної маси. Потім поступово додайте яйця. Додайте борошно, розпушувач і порошок ванільного заварного крему, добре перемішайте і поступово додайте молоко.
2. Тепер помийте, очистіть, видаліть серцевину та наріжте яблука на шматочки за бажанням. Вмішайте шматочки яблук у тісто за допомогою лопатки.
3. Нарешті, вилийте тісто з шматочками яблук у рознімну форму та випікайте на середній полиці 40-50 хвилин. Швидко та смачно!
Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *