Пан трамвай: рецепт солодкого хліба, типового для Бріанци

Інгредієнти
ДЛЯ
БОРОШНА RYDWU 00
100 г
WATERFALL
95 г
ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ
10 г
ДЛЯ
ТІСТА БОРОШНО 00
400 г
ІЗЮМИН
400 г
ВЕРШКОВОГО МАСЛА
40 г
WATERFALL
180 г
СІЛЬ
1 щіпка

продовження на наступній сторінці

Як приготувати пан-трамвай
Крок 1
Для біги: змішайте всі інгредієнти в мисці, накрийте кришкою та залиште підходити щонайменше на 16-18 годин.

Крок 2.
Замочіть родзинки в теплій воді щонайменше на півгодини.

Крок 3.
Після замочування відіжміть родзинки та відкладіть їх.

Крок 4.
Змішайте борошно в мисці.

Крок 5.
Додайте бігу.

Крок 6.
Влийте воду.

Крок 7.
Додайте нарізане кубиками масло.

Крок 8.
Приправте все дрібкою солі.

Крок 9

Ретельно перемішайте руками, поки не отримаєте м’яку та гладку масу.

Крок 10.
Злегка розплющити та розподілити родзинки по центру.

Крок 11.
Закрийте боки, починаючи з довгих і продовжуючи коротшими.

Крок 12.
Швидко вимісіть тісто та розділіть його на дві частини.

Крок 13.
Сформуйте з тіста дві буханки та викладіть їх на деко. Посипте їх невеликою кількістю борошна та дайте їм піднятися, поки вони не збільшаться вдвічі.

Крок 14

Як тільки час підйому закінчиться, вийміть хліби та розкачайте їх у прямокутник; складіть їх як книгу, потім закрийте клапани всередину.

Крок 15.
Нарешті, розкачайте в довгасті коржики.

Крок 16.
Накрийте кришкою та дайте піднятися ще 30 хвилин. Перекладіть хліб на деко, застелене пергаментним папером, та випікайте у статичній духовці при температурі 250°C приблизно 35 хвилин.

Крок 17.
Як тільки поверхня стане золотисто-коричневою, вийміть хліб з духовки та дайте йому охолонути, потім наріжте його скибочками та насолоджуйтесь.

Зберігання
Пан трамвай можна зберігати при кімнатній температурі 2-3 дні, герметично упаковавши його у спеціальний поліетиленовий пакет для харчових продуктів. Його також можна нарізати скибочками та заморозити.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *