Картопляний суп з начинкою

Цей картопляний суп з начинкою – густа, вершкова та неймовірно ситна страва, яка ідеально підходить для холодного дня. Він містить усі смачні начинки, які ви знайдете на запеченій картоплі з начинкою: хрусткий бекон, гострий сир чеддер, пікантну шинку та свіжу зелену цибулю – і все це в насиченій та затишній основі супу.

Інгредієнти для картопляного супу з начинкою
:
Інгредієнт Кількість
Бекон 1 упаковка (12 унцій)
Нарізана цибуля 1 ½ склянки
Курячий бульйон 6 склянок
Картопля для запікання, очищена, нарізана кубиками 2 фунти
вершкового масла ⅔ склянки
Пшеничне борошно ¾ склянки
Молоко 4 склянки
Сіль 1 чайна ложка
свіжозмеленого перцю 1 чайна ложка
нарізаної кубиками вареної шинки 1 склянка
Сметана 1 контейнер (8 унцій)
Тертий гострий сир чеддер, розділений 2 ½ склянки (10 унцій)
Нарізана зелена цибуля, розділена ¾ склянки

Як приготувати картопляний суп з начинкою:
Приготування бекону з цибулею: На сковороді діаметром 30 см готуйте бекон на середньому вогні протягом 6-7 хвилин до хрусткої скоринки. Злийте воду з бекону на паперових рушниках і розкришіть його, відклавши вбік. Залиште 2 столові ложки соку на сковороді. Додайте нарізану цибулю та готуйте на середньо-сильному вогні приблизно 6 хвилин, майже до готовності.
Приготування картоплі: У 6-літровій каструлі з товстолистою підливою або великій каструлі змішайте варену цибулю, курячий бульйон і нарізану кубиками картоплю. Доведіть суміш до кипіння, потім зменште вогонь і тушкуйте 10 хвилин або доки картопля не стане дуже м’якою.
Приготування підливи: Тим часом на тій самій сковороді, що й для бекону, розтопіть масло на слабкому вогні. Додайте борошно вінчиком до однорідної маси. Готуйте та помішуйте протягом 1 хвилини. Поступово влийте 2 склянки молока.

Завершіть приготування основи супу: влийте молочну суміш до картопляної суміші. Додайте решту 2 склянки молока, сіль і перець. Варіть на середньому вогні, постійно помішуючи, доки суміш не загусне і не почне пузиритися.
Додайте начинку та подавайте: додайте нарізану кубиками варену шинку, половину подрібненого бекону, сметану, 2 склянки тертого сиру чеддер і ½ склянки нарізаної зеленої цибулі. Готуйте, періодично помішуючи, доки сир не розплавиться, а суп повністю не прогріється. Зверху викладіть на порції решту бекону, сиру та зеленої цибулі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *