Блог

Картопляний суп з начинкою

Цей картопляний суп з начинкою – густа, вершкова та неймовірно ситна страва, яка ідеально підходить для холодного дня. Він містить усі смачні начинки, які ви знайдете на запеченій картоплі з начинкою: хрусткий бекон, гострий сир чеддер, пікантну шинку та свіжу зелену цибулю – все це в насиченій та затишній основі супу.

Картопляний суп з начинкою
Інгредієнти:
Кількість інгредієнтів
Бекон 1 упаковка (12 унцій)
Нарізана цибуля 1 ½ склянки
Курячий бульйон 6 склянок
Картопля для запікання, очищена, нарізана кубиками 2 фунти
Вершкове масло ⅔ склянки
Борошно універсального призначення ¾ склянки
Молоко 4 склянки
Сіль 1 чайна ложка
Свіжозмелений перець 1 чайна ложка
Нарізана кубиками варена шинка 1 склянка
Сметана 1 контейнер (8 унцій)
Тертий гострий сир чеддер, розділений на 2 ½ склянки (10 унцій)
Нарізана зелена цибуля, розділена на ¾ склянки

Як приготувати картопляний суп з начинкою:
Приготування бекону та цибулі: На сковороді діаметром 12 дюймів обсмажте бекон на середньому вогні протягом 6-7 хвилин до хрусткої скоринки. Викладіть бекон на паперові рушники, покришіть його та відкладіть. Залиште 2 столові ложки рідини на сковороді. Додайте нарізану цибулю та готуйте на середньо-сильному вогні приблизно 6 хвилин, майже до готовності.

Приготування картоплі: У 6-літровому казані або великій каструлі змішайте приготовлену цибулю, курячий бульйон та нарізану кубиками картоплю. Доведіть суміш до кипіння, потім зменште вогонь і тушкуйте 10 хвилин або доки картопля не стане дуже м’якою.

Приготування підливи: Тим часом у тій самій сковороді, що й для бекону, розтопіть масло на слабкому вогні. Додайте борошно вінчиком до однорідної маси. Варіть і помішуйте ще 1 хвилину. Поступово влийте 2 склянки молока.

Завершення приготування основи супу: Влийте молочну суміш у картопляну суміш. Додайте решту 2 склянок молока, сіль і перець. Готуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, доки суміш не загусне і не почне пузиритися.

Додавання начинки та подача: Додайте нарізану кубиками варену шинку, половину подрібненого бекону, сметану, 2 склянки тертого сиру чеддер і ½ склянки нарізаної зеленої цибулі. Готуйте, періодично помішуючи, поки сир не розплавиться, а суп повністю не прогріється. Зверху посипте порції рештою бекону, сиром та зеленою цибулею.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *