Коли життя мчить на повній швидкості, мати швидкий спосіб дістатися до улюбленої страви вашого чоловіка – це як отримати заряд енергії на вечерю. Ця проста версія пропонує ті ж самі насичені, ситні смаки, яких він прагне, – без жодного кулінарного стресу. Ідеально підходить для будніх вечорів, коли у вас обмаль часу, але багато любові, це ваш головний спосіб змусити всіх за столом посміхатися.
Сковорода з яловичиною та овочами з сиром – експрес-версія
Ця спрощена страва на сковороді втілює всю пікантну магію його найкращої комфортної страви, не обмежуючи вас на кухні. Чи то сирна, м’ясна чи овочева – ця дивовижна страва на одній сковороді досягає всіх високих нот менш ніж за 30 хвилин.
Інгредієнти
Кількість інгредієнтів
Яловичий фарш або стейк-стріпси 1 фунт
Оливкова олія 1 столова ложка
Цибулина, нарізана кубиками 1 маленька головка
Червоний болгарський перець, нарізаний скибочками 1 головка
Заморожені овочеві суміші (горох, морква, кукурудза) 1 склянка
Часник у порошку 1 чайна ложка
Цибулевий порошок 1 чайна ложка
Паприка (або копчена паприка) 1 чайна ложка
Сіль та перець за смаком
Варені макарони або яєчна локшина 2 склянки
Тернутий чеддер (або суміш сирів) 1 склянка
За бажанням: петрушка, мелений червоний перець, сметана Для прикраси
Інструкції
- Готуйте як професіонал
Наріжте цибулю та болгарський перець. Якщо ви не використовуєте попередньо зварену локшину, зваріть її та підготуйте. - Обсмажте яловичину
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Додайте яловичий фарш і готуйте до золотистого кольору. Приправте часниковим порошком, цибулевим порошком, паприкою, сіллю та перцем. Добре перемішайте, щоб все покрилося смаком. - Час для овочів
Додайте цибулю та болгарський перець. Готуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, доки вони не розм’якнуть. Додайте заморожені овочі та готуйте ще 3–4 хвилини, доки все не стане м’яким і теплим. - Змішайте все разом
Додайте варену локшину та перемішайте до однорідності. Зніміть з вогню. - Розплавте
Посипте сир на сковороду та накрийте кришкою. Залиште приблизно на 5 хвилин, поки ця тягуча смакота не розплавиться. - Подавайте гарячим
Зверху посипте свіжою зеленню, меленим червоним перцем або ложкою сметани, якщо хочете. Потім насолоджуйтесь і спостерігайте, як сир зникає.