Це улюблена страва мого чоловіка, але я часто буває у скрутному становищі і не маю часу на щось вишукане. Цей рецепт — як чіт-код.

Коли життя мчить на повній швидкості, мати швидкий спосіб дістатися до улюбленої страви вашого чоловіка – це як отримати заряд енергії на вечерю. Ця проста версія пропонує ті ж самі насичені, ситні смаки, яких він прагне, – без жодного кулінарного стресу. Ідеально підходить для будніх вечорів, коли у вас обмаль часу, але багато любові, це ваш головний спосіб змусити всіх за столом посміхатися.

Сковорода з яловичиною та овочами з сиром – експрес-версія
Ця спрощена страва на сковороді втілює всю пікантну магію його найкращої комфортної страви, не обмежуючи вас на кухні. Чи то сирна, м’ясна чи овочева – ця дивовижна страва на одній сковороді досягає всіх високих нот менш ніж за 30 хвилин.

Інгредієнти
Кількість інгредієнтів
Яловичий фарш або стейк-стріпси 1 фунт
Оливкова олія 1 столова ложка
Цибулина, нарізана кубиками 1 маленька головка
Червоний болгарський перець, нарізаний скибочками 1 головка
Заморожені овочеві суміші (горох, морква, кукурудза) 1 склянка
Часник у порошку 1 чайна ложка
Цибулевий порошок 1 чайна ложка
Паприка (або копчена паприка) 1 чайна ложка
Сіль та перець за смаком
Варені макарони або яєчна локшина 2 склянки
Тернутий чеддер (або суміш сирів) 1 склянка
За бажанням: петрушка, мелений червоний перець, сметана Для прикраси
Інструкції

  1. Готуйте як професіонал
    Наріжте цибулю та болгарський перець. Якщо ви не використовуєте попередньо зварену локшину, зваріть її та підготуйте.
  2. Обсмажте яловичину
    Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Додайте яловичий фарш і готуйте до золотистого кольору. Приправте часниковим порошком, цибулевим порошком, паприкою, сіллю та перцем. Добре перемішайте, щоб все покрилося смаком.
  3. Час для овочів
    Додайте цибулю та болгарський перець. Готуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, доки вони не розм’якнуть. Додайте заморожені овочі та готуйте ще 3–4 хвилини, доки все не стане м’яким і теплим.
  4. Змішайте все разом
    Додайте варену локшину та перемішайте до однорідності. Зніміть з вогню.
  5. Розплавте
    Посипте сир на сковороду та накрийте кришкою. Залиште приблизно на 5 хвилин, поки ця тягуча смакота не розплавиться.
  6. Подавайте гарячим
    Зверху посипте свіжою зеленню, меленим червоним перцем або ложкою сметани, якщо хочете. Потім насолоджуйтесь і спостерігайте, як сир зникає.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *