Шукаєте різниці від традиційних зацукрованих яблук?
Цей рецепт зацукрованих полуниць вам точно сподобається.
Такі ж хрусткі, як і їхні більші аналоги, зацукровані полуниці пропонують ідеальний баланс кислинки та солодкості.
Ласощі, що порадують смакові рецептори всієї родини.
Увага, любителі полуниці, сезон офіційно розпочався!
Настав час насолодитися одним із найулюбленіших фруктів Франції: полуницею .
Зі своїм ніжним ароматом і гарним кольором полуниця нікого не залишає байдужим.
Як можна встояти перед бажанням вкусити її?
Звичайна чи з невеликою кількістю цукру, у кожного є свій улюблений спосіб їсти полуницю. І хоча вона дуже смачна прямо з кошика, існує безліч рецептів, щоб зробити її ще кращою. Полуничний тарт , крамбл , верріни, панна-котта … ідеї безмежні. Окрім того, що ці фрукти свіжі та сонячні, вони ідеально пасують до наших десертів. Тож, для різноманітності від традиційного заварного тарту на десерт, фуд-інфлюенсер пропонує нам свій варіант зацукрованих яблук : зацукрована полуниця!
Люблю полуницю: рецепт, який сподобається всім цього літа
Весна, літо, цього року у вас буде багато часу, щоб насолодитися смачною французькою полуницею, адже вона вже надійшла на ринок. А що, якби замість полуниці, вмоченої в цукор, ви одразу покрили її карамельною скоринкою? Це чудова ідея! Всього за кілька хвилин у вас буде свіжий, фруктовий та розкішний десерт, який обов’язково стане одним із ваших найкращих рецептів року! Запишіть це, бо ваші близькі, ймовірно, попросять його знову швидше, ніж ви думаєте. Крім того, це практичний рецепт; цей рецепт не вимагає багато інгредієнтів:
25 полуниць
250 г цукру
50 г глюкозного сиропу
7 крапель червоного харчового барвника
Простий рецепт ідеально карамелізованої та хрусткої зацукрованої полуниці
Спочатку ретельно помийте полуницю, висушіть її, а потім видаліть плодоніжку з кожної полуниці.
Нанижіть полуницю на шпажку. Зробіть стільки шпажок, скільки забажаєте.
Приготуйте карамель , якою ви покриєте полуницю. Змішайте 250 г цукру з 50 г глюкозного сиропу та невеликою кількістю води. Глюкозний сироп запобігає забарвленню цукру під час приготування; якщо у вас його немає, можна замінити його лимонним соком.
Готуйте на середньому вогні, поки не почне підрум’янюватися; температура повинна досягти 150°C.
Зніміть з вогню, додайте трохи червоного харчового барвника, потім зачекайте 2 або 3 хвилини, поки зникнуть бульбашки.
Коли суміш стане однорідною, занурте в неї полуничні шпажки. Тримаючи шпажки вертикально кілька секунд, дайте зайвому цукру стекти.
Після цього покладіть шпажки на аркуш пергаментного паперу, щоб цукор затвердів і кристалізувався. Охолодіть їх кілька хвилин, перш ніж насолоджуватися полуницею!
Інші ідеї рецептів із полуницею
Ви так довго цього чекали, сезон полуниці нарешті настав, а тепер ви з порожнім поглядом дивитеся на свій кошик. Розриваєтесь між рецептами? Тарталетка чи крамбл, баварський крем чи полуничний торт, шарлотка чи веррін? Зіткнувшись із цими позачасовими десертами, вибір складний. Тож ми зібрали невелику добірку ідей для полуниць, які обов’язково потрібно спробувати, щоб допомогти вам отримати від них максимум задоволення.
Полуничний клафуті : менш поширений, ніж полуничний торт, цей торт такий же смачний і його можна приготувати навіть у будь-яку пору року. Замініть вишню полуницею, ви не пошкодуєте.
Полунична Павлова : поєднання безе зі свіжістю фруктів, яке чарівне поєднання! З цим десертом одне можна сказати точно: ви завершите трапезу з відчуттям легкості.
Міні-полуничні вольвани : наповнені кремом з маскарпоне, ці маленькі шматочки можна їсти без голоду і навіть без кінця… Ця несподівана суміш, ймовірно, здивує ваших гостей, які очікують побачити в цих листкових тістах бешамель і курку, а не гарну полуницю з вершками.
Полуничне морозиво на паличці : цей надзвичайно освіжаючий та швидкий рецепт стане вашим улюбленим цього літа. Найскладніше — це дочекатися, поки воно повністю замерзне, перш ніж їсти! Ніщо не зрівняється з освіжаючим десертом, щоб подолати спеку.
Полуничний молочний коктейль : Ваша полуниця трохи пом’ята? Навіть не думайте викидати її! Завдяки цьому рецепту ви можете насолоджуватися нею, навіть не усвідомлюючи, що вона пошкоджена. Кілька полуниць, трохи молока, кілька кубиків льоду, і все готово! Ви навіть можете спробувати його, наприклад, з бананом або кулькою ванільного морозива.