Інгредієнти:
1 варена куряча грудка
2 моркви середнього ступеня термічної обробки
2 столові ложки вершкового сиру або рікотти
2 столові ложки майонезу (за бажанням)
отримати більш кремову консистенцію)
1 зубчик часнику (за бажанням)
Сіль та перець за смаком
Трохи оливкової олії або лимонного соку, щоб надати страві унікального характеру
Приготування:
Відваріть курячу грудку в підсоленій та приправленій воді (за бажанням, можна приготувати її на пару або зварити в
(вода).
Моркву приготуйте на пару або відваріть до м’якості.
У кухонному комбайні або потужному блендері змішайте нарізану кубиками курку, нарізану кубиками моркву, вершковий сир, майонез, часник (за бажанням) та трохи оливкової олії або лимонного соку.
Збивайте до однорідної маси.
Приправте сіллю та перцем за смаком.
Подавайте холодним з тостами, гріссіні, пітою або крекерами.