П’ять причин, чому я варю буряки в пакеті. Раджу всім господаркам

 Ти що все ще вариш буряки по-старому? — Запитала я свою сестру.

— Так, а що можна хіба інакше? — Здивовано поцікавилася вона.

Ми чекали близько півтори години, поки буряки будуть готові і тільки потім змогли приступити до приготування салату. А все можна було зробити набагато швидше.

Зараз я розповім про те, як варю буряк. Перевага такого варіння в тому, що воно завжди виходить дуже смачним. Навіть якщо йдеться про звичайні кормові сорти. Тому цим методом користуюся вже кілька років.

Навіщо варити буряк у пакетику? П’ять причин

1

Мій спосіб значно зменшує час варіння. Якщо раніше на господарку чекали годинами, поки твердий буряк звариться, стане м’яким і з нього можна буде приготувати салат, то тепер у цьому немає необхідності. Варимо протягом 25 хвилин і отримуємо повністю готовий, ароматний і смачний буряк.

2

 Завдяки цьому методу можна зберегти всі корисні речовини, що знаходяться у буряках. Овочі не втратить соковитість. Усі корисні речовини зберігатимуться майже в повному обсязі.

3

Посуд для варіння залишиться чистим. Після приготування потрібно буде лише злити залишок рідини та сполоснути посуд, оскільки він буде майже чистим. 

Назавжди запам’ятала, що бабуся мала каструльку, призначену саме для варіння буряків. Вона була чорно-бордового кольору з чорною облямівкою по краях. Відмити її до нормального стану вже було неможливо.

4

Під час готування у пакеті відсутній запах буряків. Звичайно, не можна сказати, що вона пахне неприємно, але не все у захваті від цього аромату. Варіння в пакеті запобігає появі запаху.

5

Навіть звичайний кормовий сорт буряків набуває чудового смаку. У пакетик із буряком я кладу чайну ложечку цукру.

Саме цей секрет допомагає зробити солодкими кормові ґатунки. Перед варінням пакет слід добре зав’язати, щоб не витік сік. Потім його потрібно опустити в окріп і варити протягом 25 хвилин. Після варіння овоч опускаємо у холодну воду на деякий час.

Ось такий простий рецепт приготування.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *