Приготую неймовірний смаколик з мого дитинства за маминим рецептом!
Наче в дитинство потрапила.
Хочу, щоб і ви це спробували!
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 250 г
- цукор – 3 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- кефір – 3 ст. л.
- сода – ½ ч. л.
- борошно – 200 г
- олія для обсмажування
- цукор + кориця (для обвалювання)
Приготування:
До кисломолочного сиру додаю цукор і змішую. Додаю яйце і змішую, виливаю кефіром з содою, перемішую. Висипаю просіяне борошно і замішую руками тісто. Формую руками порційні шматочки.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Викладаю на паперові рушники, щоб позбутись зайвої олії.

Ще гарячі обвалюю у цукрі з корицею, смачного!
